11 maj 2017

Nu har vi öppnat i Malmö saluhall!

Riktigt kul tycker vi och ser fram emot att bli en del av saluhallsgänget och bjuda Malmö på riktigt god choklad!

Sydsvenskan skriver om vår satsning här: 

http://www.sydsvenskan.se/2017-03-07/guldmedaljor-i-choklad-vm-oppnar-i-malmo-saluhall

13 april 2016

Medaljregn över vår choklad igen!

Samtliga av våra fyra bidrag till den skandinaviska deltävlingen i International chocolate awards fick medalj och är därmed klara för världsfinalen i London i oktober. Väldigt roligt tycker vi!

De tre medaljpralinerna viol/lakrits, raps/citron och kola med brynt smör finns i montern imorgon torsdag 14/4 och det finns även ett begränsat antal av chokladkakan med rapsfrön och havssalt som fick guldmedalj. 

17 oktober 2015.

Lördagen den 17 oktober korades världens bästa chokladpralinervid finalen av International chocolate awards. Chocolatte var kvalificerade i två kategorier och båda fick glädjande nog medalj. Saltkola med mjölkchoklad vann guld och Virgin mojito tog silver.

-Det känns fantastiskt bra och inspirerande! VM-medaljerna är ett kvitto på att vi gör något bra och att våra kunder har lika bra smak som en internationell expertjury!

Gör som många redan gjort och unna dig en världsmästarpralin, varmt välkommen!

Mars 2015.

Tjoho vi vann guld! Två av Chocolattes praliner vann guld i International chocolate awards scandinavia i Köpenhamn. Det betyder att två av skandinaviens godaste praliner finns i Helsingborg. Roligt tycker vi! Vi tävlar vidare i London i oktober.

HD´s bilaga Hallå har skrivit om oss-läs här!

Fina Helsingborsbaserade livsstilsbloggen mosto.se har varit och hälsat på oss-titta gärna på deras reportage här

Gula hjärtan på rätta stället.

Vi är mycket glada att kunna meddela att vi även i år stödjer gulklädda Team Rynkeby och deras kamp mot barncancer. Vårt engagemang som naturasponsor innebär bland annat att vi skänkt en Prova på-kväll i Chocolattes chokladfabrik för 8 personer till auktionen Konst för Livet som hålls på Dunkers Kulturhus den 6 april.

http://www.auction2000.se/auk/w.Object?inC=HAV&inA=20140324_1040&inO=232